Općina Sali > Obavijesti > OBAVIJEST O ODRŽAVANJU RADIONICE NA TEMU INOVACIJA POSLOVNOG MODELA

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU RADIONICE NA TEMU INOVACIJA POSLOVNOG MODELA

Kategorija Obavijesti,
Objavljeno 27. veljače 2023.

LAG Mareta u sklopu međuteritorijalnog projekta suradnje INNOVAOLIVA organizira 27. i 28. veljače 2023. godine dvodnevnu radionicu na temu Inovacija poslovnog modela.

Na radionici Inovacija poslovnog modela polaznici će kroz predavanje i praktične vježbe upoznati što je to poslovni model te kako analizirati poslovni model radi boljeg razumijevanja postojećeg vlastitog poslovanja, kupaca i konkurencije te identificiranja prilika za poboljšanja – novi prihodi, uštede ili usluživanje novih kupaca i tržišta. Tijekom radionice, polaznici će analizirati utjecaj cirkularnog gospodarstva i novih tehnologija na njihov poslovni model te kako odgovoriti na izazove i iskoristiti mogućnosti koje donose digitalizacija, globalizacija i održivo, zeleno poslovanje.

Polaznici će naučiti koristiti alat Platno poslovnog modela (Business Model Canvas) pomoću kojeg će raditi na opisivanju, preispitivanju, stvaranju, razvoju i transformaciji poslovnog modela.

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje na radionici da dostave obavijest na [email protected] , a za sva pitanja mogu se obratiti voditeljici LAG-a Mareta Sanji Rukavina na [email protected] ili mob. 091/605-0350.

Sanja Rukavina
Voditeljica LAG-a Mareta

 

Dokument:

Radionica Inovacija poslovnog modela

lokalnahrvatska.hr