Općina Sali > Obavijesti > Prikupljanje podataka za uklanjanje otpadnih vozila

Prikupljanje podataka za uklanjanje otpadnih vozila

Kategorija Obavijesti,
Objavljeno 2. ožujka 2022.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je JAVNI POZIV za prikupljanje podataka za provedbu „Akcija uklanjanja otpadnih vozila na otocima“. Predmet javnog poziva odnosi se na odbačena otpadna vozila M1 (osobna vozila i kombiji do 8 sjedala) i N1 (osobna vozila do 3.5 tone nosivosti) kategorije. Podnositelj prijave za ovaj Javni poziv bit će Općina Sali, a Vas molimo da nam, koliko ste u mogućnosti, pomognete sa prijavom takvih kategorija vozila. Općina već posjeduje potrebne podatke o određenom broju vozila (uglavnom lokacija na kojima se isti nalaze) koja spadaju pod kategorije iz javnog poziva.

Prijavu možete izvršiti putem email adrese [email protected] ili putem mobitela 091 4222 099 – komunalni redar. Prilikom prijave potrebno je navesti lokaciju vozila, vlasnika vozila ukoliko je podatak poznat, broj šasije (ako je vidljiva), fotografiju, marku, kategoriju i mogućnost pristupa do vozila.
Za vlasnike vozila koji mogu dokazati vlasništvo otkupna vrijednost iznosi 1,00 HRK/KG za cjelovito vozilo, odnosno 0,50 HRK/KG za necjelovito vozilo, uz uvjet da je vozilo bilo registrirano u Republici Hrvatskoj najmanje 1 godinu.

Prijave je moguće poslati do 15.06.2022.

Unaprijed HVALA svima!

Zajedno za ljepši, čišći i zdraviji Dugi Otok

lokalnahrvatska.hr