Općina Sali > javna rasprava > Javno savjetovanje na temu poljoprivrede i ruralnog razvoja

Javno savjetovanje na temu poljoprivrede i ruralnog razvoja

Kategorija javna rasprava,
Objavljeno 24. studenoga 2020.

Početkom rujna Europska komisija pokrenula je javno savjetovanje na temu poljoprivrede i ruralnog razvoja, u cilju razvoja dugoročne vizije ruralnog razvoja. Kako bi se takva vizija ostvarila, potrebno je procijeniti kakav je život u ruralnim područjima Europe i utvrditi što je ključno za njihovo blagostanje. Ovim će se javnim savjetovanjem pridonijeti tom procesu tako što će se prikupiti predodžbe i stavovi Europljana o nizu pitanja, uključujući sljedeća: 1. današnje potrebe ruralnih područja 2. što ruralna područja čini privlačnima 3. prilike za budućnost ruralnih područja 4. uprava u ruralnim područjima.

Rok je 30. studeni 2020. godine.

S obzirom na činjenicu da je više od 70% teritorija Hrvatske ruralno područje, smatramo da bi učešće hrvatskih dionika u savjetovanju bilo itekako korisno.

Radi se o internetskom upitniku, koji ne iziskuje puno vremena, a putem kojeg se mogu prikupiti relevantne informacije od dionika.

Ovim putem Vas, kao relevantnog dionika, pozivamo da popunite upitnik na poveznici: Rural development – long-term vision for rural areas.

Hvala na suradnji!
Lijepi pozdrav,
Marija Dušević
Voditeljica Centra

Informacijski centar Europe Direct Zadar
Adresa: Put Murvice 14, 23000 Zadar
Telefon: +385 23 501 100
Mail : [email protected]
Web: http://edic-zadar.com
Radno vrijeme: ponedjeljak – četvrtak: 09 – 15 h

lokalnahrvatska.hr